€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Ermenegildo Zegna Parfum & Damesgeur

Ermenegildo Zegna blijft een één van de weinige door familie gerund modehuis. De flair voor luxe mannenkleding is trots van vader naar zoon overdragen voor de laatste vier generaties. Het bedrijf werd opgericht in 1910 door Ermenegildo Zegna (1892 - 1966) in Italië als een bedrijf dat wollen stoffen creërde en produceerde. Hun filosofie bestond altijd voor kwaliteit en de zoektocht naar perfectie.
Vandaag de dag kosten Ermenegildo Zegna pakken meer dan $1.000. Hun assortiment bevat ook geuren, vrouwenkleding en sportkleding.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.