€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Flor del Sol door Escada

Per Pagina
Sorteren
Flor del Sol van Escada is een floraal en fruitig luchtje voor vrouwen.

Dit luchtje opent met een krachtige cocktail van grenadine, sinaasappel en tequila gevolgd door een vrouwelijk hart van dahlia, voordat het opdroogt op een basis van sandelhout.

Deze limited edition is uitgebracht als Escada's zomergeur van 2020 en zit in een fles die de perfecte zonsondergang p een exotisch strand symbolyseert met zijn warme rode kleur. De mix van Tequila Sunrise en het prachtige florale akkoord maakt van Flor de Sol een speelse, maar sensuele geur die het beste tot zijn uiting komt op warme zomerdagen.

Flor del Sol van Escada werd uitgebracht in 2020.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.