€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Magnetism door Escada

Per Pagina
Sorteren
Magnetism by Escada is een fruitig luchtje voor vrouwen.

Een meesterwerk, zoals je jeugdgeluk, is aan de keukentafel vereeuwigd, compleet met heerlijke karameltraktaties. Begrijp ons nu niet verkeerd, magnetisme is geen typische suikerzoete geur, het is een echt unieke combinatie van zoete karamel, groene tonen, basilicum en een vleugje musk.

De opening is fris, groen, fruitig en lichtzoet voor de karamel zich kenbaar maakt en de geur overneemt. Vervolgens zullen er ook hints van vetiver doorkomen en patchouli, wat de geur mysterieus maakt, terwijl benzoine juist bijdraagt aan warmte. Meloen en lychee maken de geur zoetig terwijl de freesia je een florale scherpte geeft.

Magnetisme werd uitgebracht door Escada in 2003.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.