€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Escentric 01 door Escentric Molecules

Per Pagina
Sorteren
Escentric 01 van Escentric Molecules is een houtachtig floraal geurtje voor mannen en vrouwen. Escentric 01 is een perfecte mix van iris, Amalfi-citroen, roze peper met het unieke aroma-molecuul Iso E Super; dit werd ontwikkeld door Escentric Molecules in 1973, maar pas voor het eerst keer gebruikt in deze geur en zijn tegenhanger Molecule 01.

De neus achter deze verborgen schat is de niche parfumeur Geza Schoen. Hij wilde 'iets onconventioneels' creëren dat gewaardeerd zou kunnen worden door mensen die gewoonlijk geen geurtjes kopen. Vanwege het onmiddellijke succes heeft Schoen nieuwe set en limited editions uitgebracht.

Escentric 01 werd in 2006 uitgebrecht door Escentric Molecules.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.