€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Esprit Parfum & Damesgeur

Het verhaal van ESPRIT begint in 1986 als Susie en Doug Tompkins ESPRIT kleren vanuit de achterbank van hun stationwagon verkopen. De kleren waren een groot succes en in de jaren 70 verkocht ESPRIT voor $100 miljoen aan kleren. Hierna werden internationale samenwerkingen in Hongkong en Duitsland opgericht. In de jaren 80 opende ESPRIT meerdere winkels in alle uithoeken van de wereld. De eerste was in Duitsland, waarna winkels in landen zoals Nederland, België en Denemarken volgde. In 1994 had ESPRIT winkels in meer dan 44 verschillende landen. Vandaag de dag verkoopt ESPRIT producten zoals kleding, speelgoed en geuren.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.