€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Estée Lauder Parfum & Damesgeur

Als je je afvraagt ​​waar je goedkope Estée Lauder kunt kopen ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn de one-stop-shop voor afgeprijsde Estée Lauder-parfums, waaronder de bestseller ‘Youth Dew’ en geschenksets. Bekijk vandaag nog onze Estée Lauder parfumaanbiedingen.

Wie is Estée Lauder?

Estée Lauder is een van de oudste en meest bekende geurmerken en produceert sinds de lancering in 1946 heerlijke geurtjes voor mannen en vrouwen. Estée en haar man begonnen klein met slechts vier producten, maar al snel beseften ze dat ze er meer uit konden halen en in 1948 opende het bedrijf zijn eerste warenhuisaccount bij Saks Fifth Avenue in New York.
Lauder richtte haar bedrijf helemaal zelf op door huidverzorgingsproducten te verkopen aan schoonheidssalons en hotels en werd zeer succesvol. Daarna gaf ze haar wijsheid en expertise door aan haar schoonheidsadviseurs en dit bleef ze doen tot haar dood in 2004.
In 1953 werd het eerste damesluchtje van Estée Lauder geïntroduceerd, 'Youth Dew', deze werd ook uitgebracht als badolie, die na de oorlog al snel een luxe werd die iedereen in handen wilde krijgen. Tegenwoordig heeft Estée Lauder meer dan 80 parfums en aftershaves - waarvan het grootste deel voor vrouwen is, er is een handjevol voor mannen en er zijn een paar unisex geurtjes.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.