€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Beautiful door Estée Lauder

Per Pagina
Sorteren
Estée Lauder Beautiful parfum is een floraal luchtje voor vrouwen.

De naam Beautiful wordt weerspiegeld in dit parfum dat een boeket van heldere en kleurrijke bloemen bevat. De bloemige en fruitige opening van roos, mandarijn, lelie, tuberoos en goudsbloem gaat over in een nog intenser floraal hart en wordt lichter in de warme en houtachtige basis van het Estée Lauder-parfum zijn barnsteen, vanille, musk en sandelhout.

Beautiful van Estée Lauder is sinds de lancering in 1985 een populaire geur in haar collectie en is tevens uitgebracht als een bad- en body lijn, evenals verschillende limited editions.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.