€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Cinnabar door Estée Lauder

Per Pagina
Sorteren
Cinnabar van Estee Lauder is een kruidig oriëntaals luchtje voor vrouwen.

Als je een gedurfd, vastberaden en sterk parfum zoekt is Cinnabar iets voor jou. Kaneel knalt door de kruidige opening naarmate hij opwarmt. Het florale hart complimenteert de kruidige Cinnabar en de basis is de kers op de taart. Het verpakt de hele geur in een mooi en bedwelmend parfum, een echte royalty in de parfumwereld.

Als je van oriëntaalse geurtjes houdt, kunt u Estee Lauder bedanken voor de vele prachtige variaties op de markt. Ze startte in 1978 met Cinnabar de trend voor oriëntaalse, kruidige luchtjes.

Cinnabar by Estee Lauder werd uitgebracht in 1978.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.