€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Pleasures door Estée Lauder

Per Pagina
Sorteren
Pleasures van Estee Lauder is een fris floraal luchtje voor vrouwen.

Deze delicate geur wordt geïntroduceerd door een boeket van terwijl lelie, violette bladeren en groene akkoorden, gevolgd door pioenroos, rozen, lila, geranium en karo-karounde op een basis van patchoeli en sandelhout.

Pleasures is al meer dan 20 jaar een bestseller en is een pure, tijdloze geur. Het is gemaakt door Estee's eigen schoondochter, Evelyn, die het beschreef als een geur die "bloeit als een bloem in de warmte in de zon".

Geniet van alle dagelijkse geneugten met deze geliefde geur, verkrijgbaar als Eau de Parfum of als onderdeel van vele prachtige geschenkensets.

Pleasures werd in 1995 gelanceerd door Estee Lauder.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.