€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

White Linen door Estée Lauder

Per Pagina
Sorteren
White Linen van Estée Lauder is een floraal luchtje voor vrouwen.

White Linen, een all-time frisse bestseller, heeft de levens van vrouwen over de hele wereld de laatste vier decennia met vreugde gevuld. De opening bestaat uit luchtige akkoorden van Bulgaarse roos, jasmijn en muguet, gevolgd door violet en orris in het hart op basis van vetiver, mos en barnsteen.

Lauder wilde een geur creëren die niet alleen kalmeren werkt, maar ook vreugde en frisheid zou toevoegen aan het dagelijks leven, net als witte versgewassen lakens. De geur komt in de vorm vans parfum of als een bodylotion een combinatie die altijd geweldig is als cadeau in een geschenkset! Het buitengewone succes van White Linenheeft voor vele opvolgers gezorgd, waaronder het geliefde Pure White Linen.

White Linen werd in 1978 door Estée Lauder uitgebracht.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.