Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

GAP Parfum & Damesgeur

GAP werd door het stel Doris en Donald Fisher opgericht in 1969. Ze besloten een modewinkel te starten omdat ze beiden moeite hadden om spijkerbroeken te vinden die lekker zaten. De eerste winkel was gevestigd aan Ocean Avenue in San Francisco, vlakbij de San Francisco University, daar verkochten ze Levi broeken aan LP-platen (om interesse bij de jongeren te wekken).

De Fishers gingen haast failliet en verminderde de prijs voor hun voorraad. De broeken waren binnen enkele dagen en realiseerde zich dat er wel degelijk mensen geïnteresseerd waren, ze moesten enkel hun prijzen aanpassen.

GAP werd al snel succesvol en opende meer winkels en in 1976 hadden ze meer dan 180 winkels, verspreid over 21 staten en ze verkochten voor meer dan $100 miljoen.
Tegen het einde van de jaren 70 begon GAP hun eigen producten the produceren, inclusief hoodies en shirts. Dit was tot nu toe hun beste idee. In 1980 zorgde de GAP collectie voor 45% van de gehele wenst van dat jaar (in 1980 verdiende GAP bijna $400 miljoen).

Na deze goede omzetcijfers focuste GAP zich meer op de verkoop van hun eigen producten en verminderde de prioriteit van het verkoop van andere merken.

Vandaag de dag verkoopt GAP producten kleding producten zoals broeken, zwemkleding en fitness kleren. Daarnaast hebben ze ook schoenen, huidverzorging en accessoires zoals geuren voor mannen en vrouwen in hun assortiment.

GAP bracht in 1994 hun eerste parfum uit en heeft sindsdien meerdere geuren voor zowel mannen als vrouwen uitgebracht. Één van hun populairste geuren voor vrouwen is Close Perfume (2009). Dit is een prachtige, lichte geur met accenten van amandel. Een fruitige geur wat een zomergevoel achterlaat is Near, uitgebracht in 2011.
Toon Meer