€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Deep Night door Ghost

Per Pagina
Sorteren
Ghost Deep Night is een houtachtig witfloraal luchtje voor vrouwen.

Dit mysterieuze parfum wordt geïntroduceerd met een boeket van de tropische cereus die alleen ´s nachts bloeit en Indiase rozen. Wanneer de florale opening opdroogt komt de prachtige basis van perzik en abrikoos aangevuld met houtachtige akkoorden door die rust op een verleidelijke basis van amber, muskus en vanille.

De prachtige halve maanvormige fles, ziet er niet alleen geweldig uit op je dressoir, maar past ook bij het delicate en licht zwoele aroma dat deze Ghost-parfum inhoudt. Deep Night werd uitgebracht in 2001 en is perfect voor de verfijnde vrouw.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.