€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Ghost Daydream door Ghost

Per Pagina
Sorteren
Ghost Daydream door Ghost is een floraal luchtje voor vrouwen.

De fles zo mooi als de geur erin - de opening is een mix van violet blad, mandarijn, zout akkoord en knapperige appel, die worden opgewekt door het warme bloemenhart van sensuele kaneel, jasmijn, tuberoos, heliotroop en violette bloem. Naarmate het luchtje zich ontwikkelt op je huid komt de zwoele en verleidelijke basis van zoete patchouli, cederhout en amber door.

De ijzige tint van de fles is geïnspireerd op het prachtige kleurenspectrum van het noorderlicht - het is een prachtig stuk kunst dat het licht vangt en je meeneemt naar een etherische dagdroom, een moment om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Ghost Daydream by Ghost is uitgebracht in 2018.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.