€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Purity door Ghost

Per Pagina
Sorteren
Purity door Ghost is een oriëntaals floraal luchtje voor vrouwen.

Zoete, fruitige akkoorden van mandarijn en ananas vormen een speelse opening voor deze geur je meeneemt voor een wandeling door het platteland in de zomer; de verse ochtenddauw klampt zich vast aan nieuw bloeiende geurige fresia, rozenblaadjes, viooltjes en lelies van Casablanca voordat ze een wazig en heuvelachtig landschap betreden met donkerdere en aardse tonen van sandelhout, musk en zoete hints van meringue.

Zuiverheid vangt de magie van sprankelende wazige dagen en bedauwde zomerochtenden in Ghost's iconische zandloperfles van etherisch matglas. Zuiverheid is een genot voor je zintuigen.

Purity is in 2019 door Ghost gelanceerd.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.