€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Acqua di Gioia door Giorgio Armani

Per Pagina
Sorteren
Acqua di Gioia van Giorgio Armani is een fris aromatisch luchtje voor vrouwen.

Het aquatische luchtje opent met frisse noten van muntblaadjes, citroen en groene appel, die zich doorontwikkelen in een floraal hart van jasmijn, pioen en labdanum. Het eindigt op een elegante basis van roze peper, ceder en bruine suiker.

Acqua di Gioia, wat Water van Geluk betekent in het Italiaans, is als een dag op het strand, het omringt u met een frisse zeelucht, zonneschijn en een hint van mojito-cocktails. Het is de vrouwelijke versie van Acqua Di Gio, één van de meest populaire Armani-geurtjes voor mannen.

Acqua di Gioia werd uitgberacht in 2010 en ging vooraf aan Armani's succesvolle geurtjes Sì en Code.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.