€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Emporio Diamonds door Giorgio Armani

Per Pagina
Sorteren
Diamonds van Emporio Armani is een oriëntaals floraal luchtje voor vrouwen.

De explosie van fruitige akkoorden in de opening vestigt zich al snel in een verfijnd floraal hart van roos, freesia en lelietje-van-dalen. De krachtige en sensuele basis bestaat uit zware barnsteen en vetiver - een perfecte mix voor deze kenmerkende geur.

De bedwelmende vloeistof van Diamonds wordt geleverd in een diamanten fles met meerdere oppervlaktes, je volgende favoriete juweel op de parfumplank. Diamonds are a girls best friend, toch? En wie kan beter de reclamecampagne voor deze geur leiden dan koningin B zelf ?! Sensueel, zwoel en opvallend, net als dit parfum.

Emporio Armani bracht Diamonds uit in 2007.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.