€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Giorgio Beverly Hills Parfum & Damesgeur

Opgericht in 1961 door detailhandel legende Fred Hayman, Giorgio Beverly Hills staat bekend om hun onmiskenbare geel met zwarte strepen en hun toplocatie aan de Rodeo Drive in Amerika. Een luxe boetiek die zich voornamelijk richt op hun klantenbestand bestaand uit beroemdheden. De winkel bevoorraad unieke en prachtige mode, geschenken en accessoires voor in huis. Ontworpen om de chique Hollywood lifestyle vorm te geven, de eerste geur van het merk, een prachtige Oosterse geur met de naam Giorgio werd uitgebracht in 1981.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.