€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Givenchy Parfum & Damesgeur

Givenchy was geboren in 1927 in Frankrijk. Op zeventien-jarige leeftijd verliet Hubert James Taffin de Givenchy zijn geboorteplaats in Beauvais voor Parijs, waar hij werkte voor prestigieuze voorgangers om de basis voor zijn carrière te leggen.
In 1`957 nam hij het advies van zijn vriend en collega Cristobal Balenciaga en startte zijn eigen parfum-afdeling. Het eerste succes was de vrouwengeur L'Interdit, wat geinspireerd en gepromoot was door een van de parfumeurs muzes. Niet lang daarna bracht de ontwerper zijn eerste twee mannengeuren uit L'eau de Vétiver en Monsieur de Givenchy, waardoor Givenchy nu een sterke aanwezigheid heeft in de geur industrie,
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.