€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Live Irrésistible Rosy Crush door Givenchy

Per Pagina
Sorteren
Live Irrésistible Rosy Crush van Givenchy is een floraal luchtje voor vrouwen.

Ohhh la la - Er hangt liefde in de lucht met deze heerlijke aromatische, levendige rozengeur. Gojibes, bergamot, citroen en sinaasappel leiden je naar het dominante hart van de roos. De roosakkoorden zijn sterk, maar ze worden verzacht door spatten van pioenroos en roze peperkorrels; vind in de basis ondersteunende noten van musk, patchouli en ambroxan.

De lange, iconische driezijdige fles is bezaaid langs de zijkanten en wordt geleverd in een mooie roze tint - perfect voor deze klassieke bloemen met een sterke aanwezigheid van rozen. Onthoud dat roze meer is dan een kleur - een positieve gemoedstoestand!

Live Irrésistible Rosy Crush door Givenchy werd uitgebracht in 2019.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.