€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Cabotine door Gres Parfums

Per Pagina
Sorteren
Cabotine van Gres Perfume is een floraal luchtje voor vrouwen.

De opening bevat een scheutje gember die zich ontwikkelt tot een vers gesneden boeket in het hart. Het is betoverend en behoorlijk sterk, een licht spraytje zal al genoeg zijn.

Gemberlelie of vlinderlelie vormt de kern van deze compositie. Deze bloem is uiterst zeldzaam en zal alleen groeien in de zware hoge bergklimaten, waar hij elk jaar een paar weken zal bloeien. De bloem zal maar een paar uur leven waardoor hij zeldzaam en bijna onmogelijk te oogsten is. Cabotine was de eerste geur die ooit gemberlelie gebruikte in zijn samenstelling.

Cabotine by Gres Perfume werd uitgebracht in 1990.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.