€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Bloom door Gucci

Per Pagina
Sorteren
Gucci Bloom van Gucci is een foraal luchtje voor vrouwen.

Gucci Bloom, een explosie van witte bloemen, brengt u noten van tuberoos, Indiase jasmijn, kamperfoelie in het hart van de geur, op basis van orriswortel, vanille en sandelhout.

Kunstenaar Petra Collins en actrices Hari Nef en Dakota Johnson schitteren in de campagne in een kleurrijke lentetuin en dansen in een zee van bloemblaadjes. Dit is de eerste geur geïntroduceerd door Gucci's creative director Alessandro Michele, die de geur zag als middel om een "kleurrijke, wilde en gevarieerde" tuin na te bootsen. De geur werd gevolgd door de groene Gucci Bloom Acqua di Fiori in 2018.

Gucci Bloom werd in 2017 uitgebracht door Gucci.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.