€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Flora door Gucci

Per Pagina
Sorteren
Flora van Gucci is een floraal luchtje voor vrouwen.

Sprankelende tonen van citrusvruchten, pioenroos en mandarijn in de opening geven een energieboost, terwijl frisse rozen en osmanthus in het hart de geest juist rust geven en hem leiden naar een veld vol prachtige bloemen; de basis is een warme lente-avond met sandelhout, patchouli en roze peper.

De geur is vernoemd naar Flora, de Romeinse godin van de lente en de vloeistof is geïnspireerd op de kleur van fijne champagne. Welke Gucci Flora is de beste? Probeer het delicate Eau de Toilette of juist de rijke EDP!

Flora werd in 2009 door Gucci uitgebracht.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.