Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Guerlain Parfum & Damesgeur

Guerlain heeft een innovatieve reeks parfums en geschenksets met prachtig gekleurde flessen en verpakkingen. Bij Parfum Klik hebben we een geweldige selectie aan producten van Guerlain zoals vrouwenluchtjes voor tegen voordelige prijzen.

Guerlain geschiedenis

Guerlain is een geprezen Frans parfumhuis dat werd opgericht in 1828. Guerlain's geurtjes worden gezien als één van de besten ter wereld en het bedrijfs is een leider als het aankomt op innovatie binnen de industrie, zo was het de eerste die experimenteerde met synthetische stoffen in luchtjes en Guerlain was ook degene die de gourmand geur introduceerde.

Het merk begon in een kleine parfumstudio die werd geopend door chemicus Pierre Francois Pascale Guerlain. Het duurde niet lang voordat Pierre's fantasierijke geurcreaties de aandacht trokken van de meest invloedrijke mensen van Parijs, op maat gemaakte geurtjes voor mensen van adel, waaronder Napoleon III en zijn vrouw, evenals koningin Victoria. Guerlain maakte Impériale voor de vrouw van Napoleon III, keizerin Eugénie, deze is nog steeds te koop.

Het merk werd doorgegeven in de familie en Jacques Guerlain maakte het merk tot wat het nu is. Hij ontwierp ongeveer vierhonderd parfums, waarvan er veel vandaag nog steeds populair zijn, waaronder L’Heure Bleue, Mitsouko en Shalimar
Toon Meer