€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Jicky door Guerlain

Per Pagina
Sorteren
Jicky door Guerlain is een fris en aromatisch luchtje voor vrouwen.

Deze mythische geur opent met een romige explosie van citrusvruchten voordat ze plaatsmaken voor het hart van lavendel en kruiden. De lavendel bevat subtiele akkoorden van zoete houtsoorten en vanille. Dit is een echte klassieker van 's werelds meest gewaardeerde parfumhuizen.

De geur is een complexe fles geïnspireerd op medicijnkolven uit de 19e eeuw en werd gecreëerd door Aimé Guerlain. Jackie Kennedy en keizerin Eugenie de Montijo, de vrouw van Napoleon III. Hoewel het in 1889 op de markt werd gebracht voor vrouwen, droegen mannen dit luchtje toen ook al - dus wij zien dit als een unisex geur. Acteurs Sean Connery en Roger Moore Jicky hebben zelfs aangegeven dat dit één van hun favoriete geurtjes is.

Jicky werd uitgebracht door Guerlain in 1889.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.