€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Mon Guerlain Bloom of Rose door Guerlain

Per Pagina
Sorteren
Mon Guerlain Bloom of Rose door Guerlain is een floraal luchtje voor vrouwen.

Een mooie mix van mandarijn, zwarte bes en groene appeloppervlakken door de opening van deze geur. Het bloemige hart accentueert een kostbaar roosakkoord met neroli en de kenmerkende noten van sambac jasmijn en carla lavendel die smelten op een basis van sandelhout, witte musk en een vleugje vanille.

Bloom of rose is een moderne en sensuele geur geïnspireerd door Angelina Jolie. Het luchtje wordt geleverd in een stijlvolle fles die een geweldige aanvulling is op je dressoir. Door de toevoeging van roos en neroli is deze flanker een levendigere versie van de originele Mon Guerlain.

Mon Guerlain Bloom of Rose van Guerlain werd uitgebracht in 2019.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.