€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Guess Parfum & Damesgeur

In 1981 begonnen de Marcianos een klein denim bedrijf in Californië toen denim uit de mode was en niet in de mode thuis hoorde. Ze zagen dit als de kans om het te combineren met hun Europese stijl en de traditionele Amerikaanse stof. Wat ze ontworpen was innovatief en tijdloos.

In het begin waren kopers bang om bestellingen te plaatsen, maar toen Bloomingdale's akkoord ging om twee dozijn spijkerbroeken te verkopen werden ze uitverkocht binnen enkele uren, omdat het ontwerp zo fris en sexy was. Dit was het begin van Guess.

Nu meer dan 25 jaar later is Guess gegroeit tot een van de wijdst bekende bedrijven van over de hele wereld, met meer dan 1000 Guess en Guess accesoires verkoop punten werelwijd.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.