€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Guy Laroche Parfum & Damesgeur

Guy Laroche was een Franse hoedenmaker en ontwerper. Als zoon van een hoteleigenaar bracht hij zijn jeugd door in de havenstad van La Rochelle. Laroche richtte zijn eigen bedrijf op in de jaren 50, na tientallen jaren binnen hoedmakerij gewerkt te hebben. Hij begon jurken in zijn eigen salon te ontwerpen en zijn haute couture was te zien op catwalks over de hele wereld. Hij was ook een pionier van de Franse ready-to-wear kleding, geïnspireerd op zijn reizen binnen de Verenigde Staten. Begin jaren 60 ontving hij veel kritiek op zijn ontwerpen van pakken en overalls voor vrouwen. Deze kledingstukken werden nog geen tien jaar later zeer populair. Hij hield van het vrouwelijke figuur en creëerde kleding die het figuur van een vrouw zou accentueren in plaats van andersom. Belangrijk vond hij dat zijn kleding betaalbaar was en zijn ontwerpen waren aanzienlijk betaalbaarder dan die van zijn concurrenten. Ontwerpers zoals Issey Miyake en Valentino Garavani werkten in hun jongere jaren voor Guy Laroche.

De eerste Guy Laroche geur werd uitgebracht in 1966. Dit was de geur Fidji, een tropische geur beïnvloed door het gelijknamige eiland. De geur mixt frisse citrus en kruiden met bloemen zoals roos, jasmijn en viool. De Fidji parfum is één van hun klassiekers en is opgevolgd door meerdere, fantastische Guy Laroche geuren. J'ai Osé (1978) bevat aldehyden, koriander, perzik en roos, terwijl Clandestine (1986) bestaat uit een bloemen boeket gecombineerd met honing en ananas.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.