€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Gwen Stefani Parfum & Damesgeur

Gwen Renée Stefani, geboren in 1969, is vernoemd naar een stewardess uit het boek Airport (1968). Haar tweede naam komt van de Walk Away Renée hit, gezongen door The Four Tops. Alhoewel ze als een bombshell bestempeld wordt is Gwen in maar drie relaties geweest. No Doubt-lid Tony Kanal, voormalige man en vader van haar kinderen (2002-2016) Gavin McGregor Roshdale en countryzanger Blake Shelton.

Bekend als leadzangeres van No Doubt; Don't Speak (1995), It's My Life (2000) en haar solocarrière; Love. Angel. Music. Baby (2005), The Sweet Escape (2006) en This Is What The Truth Feels Like (2016).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.