Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Gwen Stefani Parfum & Damesgeur

Als één van de vier kinderen van Dennis Stefani en Patty Flynn, Gwen was de zorgdrager binnen de familie. Alhoewel Gwen Renée Stefani op 3 oktober in 1969 geboren is ziet ze er minimaal 15 jaar jonger uit. Dit komt waarschijnlijk door haar Amerikaans, Ierse, Schotse en Noorse afkomst. Ze is vernoemd naar en stewardess uit het boek Airport en haar tweede naam komt van de hit single “Walk Away Renée” door The Four Tops. Stefani begon haar carrière naar het sterrendom toen haar broer haar aannam als achtergrondzangeres voor de band No Doubt. Toen de oorspronkelijke leadzanger, Spence, zelfmoord pleegde verplaatste ze hem. We hebben haar zijn optreden naast bandleden Tony Kanal, Tom Dumont, Adrian Young, Gabrial McNair en Stephen Bradley voor meer dan 29 jaar (1986-2015). Haar broer Eric verliet de band na een aantal jaar om een carrière in animatie na te jagen en werkte uiteindelijke voor The Simpsons. Alhoewel ze al zeer succesvol was met No Doubt was haar solo liedje Hollaback Girl het eerste liedje van een solo-artiest die meer dan een miljoen online kopieën verkocht.

Het is algemeen bekend dat Gwen van het Aziatische continent houd. Toen het tsunami Tōhoku bereikte doneerde ze onmiddellijk €600,000 aan het Save the Children Japan Children in Emergency fund. Gwen bracht heer eerste kledinglijn uit in 2004, de lijn droeg de naam van haar eerste album; L.A.M.B (Love, Angel, Music, Baby).

Ze heeft slechts één geur, L for L.A.M.B. (2007), onder Gwen Stefani uitgebracht. Alle andere geuren zijn te vinden onder het Harajuku Lovers merk. De Harajuku Lovers collectie, is een ode aan de Aziatische cultuur en de focus ligt op de karakters G, Baby, Lil' Angel, Love en Music. Alle parfumflesjes bestaan uit een schattig figuur op de dop en elke pop is verschillend, wat deze collectie perfect maakt voor verzamelaars. Tussen 2009 en 2015, Gwen bracht vijf verschillende collecties uit met nieuwe varianten van deze geuren.
Toon Meer