Opruiming | Beperkte Beschikbaarheid | Koop Nu

Hello Kitty Parfum & Damesgeur

Hello Kitty is een fictief karakter gecreerd door het Japanse bedrijf Sanrio in 1974. Oorspronkelijkheid werd het karakter ontwikkeld om de verkoop van de Sanrio producten te verhogen door schattige accenten toe te voegen. Het poesje was op een tas gedrukt met het woordje “Hello” ernaast. Het Hello Kitty ontwerp was tot Sanrio's grote verassing zeer succesvol en twee jaar later verkochten ze al Hello Kitty producten in Amerika. De uitgebreide collectie van Hello Kitty producten bestaat uit speelgoed, kleding, accessoires en zelfs credit cards en Hello Kitty geuren. Hello Kitty heeft samen gewerkt met luxe merken zoals Fender en OPI. In Taiwan hebben ze een ziekenhuis en een airbus met Hello Kitty thema.

De Hello Kitty parfumcollectie bestaat voornamelijk uit vrouwelijke geuren voor de wat jongere dame. Voorbeelden hiervan zijn de zoet en fruitige Hello Kitty Eau de Toilette en Hello Kitty Girl. Voor de wat volwassenere vrouw is er Hello Kitty Woman (2009), een fruitige, bloemengeur die gecreeerd is door Corinne Cachen die ook geuren ontwikkeld heeft voor merken zoals Montblanc en The Body Shop. De parfum bevat noten van drop, vanille, framboos en frangipani.

Canadese popster Avril Lavigne benoemde de Japanse poes in haar liedje Hello Kitty (2013). Hello Kitty is sinds 1983 de kinderambassadeur van de Amerikaanse Unicef. Op Hello Kitty's 40e verjaardag was het bedrijf biljoenen waard en werden er meer dan 50.000 verschillende producten wereldwijd verkocht.

Hello Kitty tijdlijn

2007
2010
2009
2009
Woman
WOMAN

Woman door Hello Kitty. Dit is een fris en houtige geur voor...

2008
2008
Hello Kitty
Collecties
VANAF
€9,55
Hello Kitty Call Me Princess
CALL ME PRINCESSCall Me Princess van Hello Kitty is een zoet floraal luchtje voor...
VANAF
€8,25
Hello Kitty Hello Kitty
VANAF
€8,75
Hello Kitty Pink Love
VANAF
€11,50
Hello Kitty Secret Love