€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Hello Kitty Parfum & Damesgeur

Hello Kitty is een fictief personage dat door het Japanse bedrijf Sanrio uitgebracht werd in 1974. Oorspronkelijk was Hello Kitty ontwikkeld om de verkoop van hun producten te verhogen. Sanrio kon zichzelf al snel een schouderklopje geven, want dit werkte inderdaad. Zij voegde schattige details toe en met een katten ontwerp op hun eerste product, een tasje met aan animatie poesje met ernaast het woord “hello”. Hiermee was Hello Kitty geboren. Slechts twee jaar later werden Hello Kitty producten in de Verenigde Staten verkocht. De collectie van Hello Kitty producten blijft steeds groter worden en momenteel zijn Hello Kitty producten verkrijgbaar in vorm van speelgoed, kleding, accessoires en zelfs Hello Kitty geuren.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.