€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Hugo Boss Parfum & Damesgeur

Ben je op zoek naar een betaalbaar Hugo Boss-parfum voor vrouwen? Bij Parfum Klik hebben we een grote collectie damesluchtjes van het designermerk, allemaal voor zeer voordelige prijzen. Als u op zoek bent naar een Eau de Parfum, Eau de Toilette of een prachtige geschenkset, neem dan een kijkje in onze verzameling Hugo Boss-parfum voor vrouwen.

Wie is Hugo Boss?

Hugo Boss, het Duitse modehuis, werd opgericht in Duitsland in 1924, waar ze voornamelijk kleding voor mannen ontwierpen. Het high-end merk bracht zijn eerste damesluchtje uit in 1997, nog voor ze een jaar later hun eerste kledinglijn voor vrouwen uitbrachten.
Het eerste Hugo Boss-parfum, Hugo Women, was een sprankelende geur met akkoorden van mango en mandarijn op een warme basis van ceder- en sandelhout. Dit luchtje is wereldwijd een bestseller geworden, evenals vele andere populaire Hugo Boss luchtjes, waaronder Boss Femme (2001), Boss XX (2007) en Boss Orange (2009). Boss XX werd uitgebracht met Boss XY voor mannen , namen die de chromosomen van beide geslachten aangeven. Als je een fan bent van de Hugo Boss parfumcollectie bekijk dan vandaag nog ons assortiment.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.