Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Boss The Scent For Her door Hugo Boss

Per Pagina
Sorteren
Boss The Scent For Her van Hugo Boss is een floraal fruitig luchtje voor vrouwen dat zowel als Eau de Parfum als Eau de Toilette is uitgebracht.

De EDP werd uitgebracht in 2016 en wordt geleverd in een elegante zwarte ondoorzichtige fles. De zoete sensuele opening van perzik smelt al snel in het diepere sensuele hart van osmanthus waarin noten van citrus de geur van geroosterde cacao versterken. Het is een verslavende geur die het hele jaar door gedragen kan worden.

Boss The Scent For Her EDT werd twee jaar later in 2018 op de market gebracht. De verpakking is vergelijkbaar met de EDP, ditmaal in een lichtroze romantische tint. Hugo Boss wilde een lichtere interpretatie van de geur creëren die trouw was aan de originele EDP, maar met een draai die iets meer aan de lente doet denken. De EDT-versie heeft een kruidige opening van roze peper en groene mandarijn, die naar het bloemenhart van zoete freesia en oranjebloesem leiden. Net als de EDPbevat de EDT akkoorden geroosterde cacaoboon, die je een warm, verslavend einde geeft dat je lang na je eerste spray opspuit.
Toon Meer