Opruiming | Beperkte Beschikbaarheid | Koop Nu

Instituto Español Parfum & Damesgeur

Gevestigd net buiten het nationale Doñana park aan de Zuidkust van Spanje, Instituto Español biedt milieuvriendelijke en duurzame bad- en lichaamsproducten voor mannen en vrouwen, waaronder reinigers en moisturizers, haarverzorging en geuren.

Alle producten worden in samenwerking met dermatologen in Spanje ontwikkeld. Hun fabriek bevat ook een museum voor cosmetica en parfumerie.

Één van hun populairste vrouwengeur is de fruitige Agua Fresca de Azahar die verschillende citrusnoten combineert waaronder mandarijn, clementine en bergamot. De geur bestaat uit een hart van oranjebloesem en jasmijn dat doorloopt in een basis van muskus en amber. Hun meest geliefde collectie is de Aire de Sevilla. De kenmerkende bloemengeur Aire de Sevilla Eau de Toilette opent met frisse groene bloemen in de top, gevolgd door witte bloemen zoals oranjebloesem en jasmijn dat eindigt in een houten basis van ceder, sandelhout en vetiver. Noemenswaardige geuren uit de Aire de Sevilla collectie zijn de Oosterse en fruitige La Vida Es Bella, met noten van zwarte bessen, peer, jasmijn, iris, vanille, praline, patchouli en tonkaboon, en de frisse Primavera, bestaande uit een compositie van bloemen zoals jasmijn, oranjebloesem, gardenia en een basis van sandelhout en amber.

RECENSIES BEKIJKEN
Instituto Español Aire de Sevilla Geschenkset 150ml EDT Spray + 150ml Exfoliërende Gel + 150ml Lichaamscrème
(1)
Instituto Español Aire de Sevilla Geschenkset 150ml EDT Spray + 150ml Exfoliërende Gel + 150ml LichaamscrèmeParfum is sterk
R.A. Schoenmaker,
Beoorderling voor de "Instituto Español Aire de Sevilla Geschenkset 150ml EDT Spray + 150ml Exfoliërende Gel + 150ml Lichaamscrème" versie

Leuke giftset alleen mijn dochter van 27 jaar vond het luchtje te sterk die vond ze meer voor wat oudere dames.De gel en de crème hadden een milder luchtje.

Instituto Español
Collecties
VANAF
€14,35
Instituto Español Aire de Sevilla Rose
AIRE DE SEVILLA ROSEAire de Sevilla Rose van Instituto Español is een floraal...