€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Instituto Español Parfum & Damesgeur

Instituto Español werd opgericht in 1903 en is sindsdien gevestigd net buiten het Doñana park aan de Zuidkust van Spanje. Het bedrijf benadrukt hun inspanningen om duurzaam en milieuvriendelijk te produceren. Alle producten zijn proefdiervrij, ze gebruiken natuurvriendelijke verpakkingsmateriaal en verbeteren van tijd tot tijd hun afvalbeheer, wat terug te zien is in het stopzetten van de gebruik van aërosolen. Hun productcatalogus bestaat uit lichaam reinigers en hydratanten, haarverzorging, gezichtsverzorging en geuren voor mannen en vrouwen.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.