€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

A Scent By Issey Miyake door Issey Miyake

Per Pagina
Sorteren
A Scent By Issey Miyake door Issey Miyake is een fris floraal luchtje voor vrouwen.

De Japanse ontwerper staat bekend om het experimenteren met verschillende materialen in zijn ontwerpen, dit wordt weerspiegeld in zijn parfums, hij mengt zeldzame ingrediënten om de unieke Issey Miyake-parfums te creëren.

Dit luchtje van Issey Miyake opent fris met citrusnoten, maar gaat vervolgens over tot krachtige bloemige elementen de geur een nieuwe dimensie geven. Het bevat akkoorden van citroenverbena, hyacint, galbanum, amalfi citroen, virgina ceder en jasmijn.

A Scent By Issey Miyake van Issey Miyake werd uitgebracht in 2009. Het jaar daarop werd er een nieuwe editie van dit luchtje uitgebracht, A Scent van Issey Miyake Floral.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.