€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

L'Eau d'Issey Florale door Issey Miyake

Per Pagina
Sorteren
L'Eau d'Issey Florale van Issey Miyake is een fris floraal luchtje voor vrouwen.

De opening van dit heerlijke bloemengeurtje doet denken aan de originele bestseller L'Eau d'Issey, het luchtje neemt je deze keer mee naar een wandeling door bloemrijke rozentuinen. Het is een zeer delicaat vrouwelijk geurtje dat perfect is voor de lente, maar het aroma is subtiel genoeg om het hele jaar door te worden gedragen.

L’Eau d'Issey begint met frisse noten van citrus en mandarijn die langzaam veranderen in een weelderig boeket van rozen met een vleugje lelie en een aquatisch akkoord op een basis die floraal blijft met een spoor van wit hout.

Florale is gehuisvest in de iconische Miyake-kegelvormige glazen fles in een zachte, op rozenblad achtige kleur, de verpakking is net zo zuiver als de geur zelf.

L'Eau D'Issey Florale werd in 2011 uitgebracht door Issey Miyake.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.