€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

L'Eau d'Issey Pure door Issey Miyake

Per Pagina
Sorteren
L'Eau d'Issey Pure van Issey Miyake is een floraal aquatisch luchtje voor vrouwen.

De gevierde ontwerper Issey Miyake had enorm veel succes met de originele L'Eau d'Issey uit 1992. L'Eau d'Issey Pure is een nieuwe toevoeging aan deze succesvolle parfumserie. Het idee achter de serie is het creëren van frisse geuren geïnspireerd door water.

De zeenoten in L'Eau d'Issey Pure worden in het hard perfect uitgebalanceerd met delicate roze en witte bloemen als lelie, oranjebloesem en jasmijn voordat deze de sensuele basis van ambergrijs en kasjmierhout bereikt. Het resultaat is een frisse en tegelijkertijd verleidelijke geur die het kalmerende effect van water op de huid nabootst.

L'Eau d'Issey Pure werd uitgebracht in 2016.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.