€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

L'Eau d'Issey door Issey Miyake

Per Pagina
Sorteren
L'Eau d'Issey van Issey Miyake is een frisse floraal luchtje voor vrouwen. Het is een delicate en pure mix van aquatische noten en witte bloemen.

Deze verfijnde geur opent met akkoorden van freesia, lotus, cyclamen en meloen. Een elegante mix van anjer en pioen bloeit in het hart, rustend op een houtachtige basis van sandelhout, ceder, musk en amber.

Issey Miyaki creëerde deze populaire geur als een eerbetoon aan de natuur, omdat hij de natuurlijke wereld als de bron van het leven ziet. De parfum zelf is kristalhelder en symboliseert vers bronwater, terwijl de florale en houtachtige akkoorden een eerbetoon zijn aan bossen.

L'eau d'Issey van Issey Miyake werd uitgebracht in 1992.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.