Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Jade Goody Parfum & Damesgeur

Jade Cerisa Lorraine Goody was een beroemde reality TV ster die als eerst verscheen in seizoen 3 van de Britse TV show Big Brother. Geboren in Londen, Goody werd opgevoed in een instabiele gezinssituatie en verhuisde later naar Upshire in Essex. Hier werd ze opgeleid tot tandartsassistente. Voor haar overlijden in 2009 was ze in meerdere TV shows te zien, bracht ze twee autobiografieën uit en twee zeer succesvolle geuren.

Jade betrad het Big Brother huis in 2002 en maakte indruk op het publiek met haar charme. Ze eindigde als vierde en werd vaak uitgenodigd bij TV-programma's. Samen met vriend Jack Tweed en haar moeder nam ze deel aan het vijfde seizoen van Celebrity Big Brother in 2007 en later de Indiase variant in 2008. Net naar het betreden van het huis was ze gediagnoseerd met baarmoederhalskanker en moest ze stoppen met de show. De moeder van twee zonen vocht al lange tijd tegen de symptomen van de verschrikkelijke ziekte, maar ze kreeg die diagnose pas jaren later in 2008. Er werd ruim aandacht besteed in de media aan Goody’s gevecht met kanker. Nadat haar vriend Tweed uit de gevangenis kwam in 2009 trouwde het stel in een publieke ceremonie. Goodly overleed 1 maand na de trouwerij. Alhoewel de media er nog steeds veel aandacht aan schonk had Goody voor een privé begravenis gekozen die enkel bezocht werd door haar man, directe familie en vrienden. Na haar overleden bevond de Britse gezondheidszorg een toename van 12% in baarmoederhals onderzoeken bij vrouwen tussen de 25-64 jaar, dit zou later bekend staan als het Jade Goody effect.

In 2005 zette Jade haar eerste stappen in de geurenindustrie en introduceerde een succesvolle geurenlijn onder haar eigen naam. De Oosterse en bloemige Shh... (2006) is één van de meeste geliefde Britse celeb-geuren. De compositie opent met frisse citrusnoten die rusten op een kruidig hart van peper, komijn, kaneel en meerdere bloemen en een basis van warme noten zoals amber, patchouli, vanille en muskus. Shh... Eau de Parfum werd opgevolgd door Controversial (2008). De fruitige bloemengeur combineert noten van rode bessen, frangipani, tiaarbloem en patchouli. Beide vrouwengeuren zijn ook verkrijgbaar als onderdeel van de Jade Goody parfumset.
Toon Meer