€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

James Bond Parfum & Damesgeur

James Bond, ookwel bekend als 007, is een fictief karakter die te zien is meerdere populaire films.

Ian Fleming is het brein achter James Bond, hij schreef meerdere romans over deze geheimagent. Een geheimagent die lang, atletisch een zeer aantrekkelijk was.

James Bond is een geheimagent die voor de Britse overheid werkt. Hij is een interessant karakter; een womanizer die gokt, drink (vodka martinis (shaken, not stirred)), rookt en een voorliefde heeft voor snelle auto's. Hij is in rond de 30/40 jaar, bekwaam in gevecht en is een buitengewone scherpschutter. Er is niet veel wat Bond niet kan, hij kan goed skiën, zwemmen en golfen. Daarnaast krijgt hij altijd de slechterik te pakken (en de vrouwen).

Meerdere bekende acteurs hebben James Bond gespeeld. De eerste was Sean Connery (die voor deze rol totaal niet beroemd was), Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan en Daniel Craig.

Bond is veranderd sinds zijn eerste verschijning op het grote scherm in 1962, hij rookt niet langer, heeft geen dienstmeisje meer en heeft zijn racistische en homofobe commentaar achterwegen gelaten. Bond is waarlijk een man van de 21ste eeuw.

De eerste James Bond geur werd uitgebracht in 2012. Alle 007 geuren worden gepresenteerd in strakke en verfijnde flessen die een sexy, verleidelijke geur bevatten.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.