Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

James Bond Parfum & Damesgeur

James Bond is een iconisch figuur in de filmgeschiedenis. Bond is gecreëerd door schrijver Ian Fleming, hijzelf was een Marine Intelligentie Ambtenaar tijdens de Tweede Wereldoorlog en hier haalde hij zijn inspiratie dan ook uit op. Zijn grootste inspiratiebron was de Engelse polyhistor John Dee (1527-1608). Hij was een veelzijdig genie en een bad boy uit de 16e eeuw. Hij schreef geheime letters naar de Koningin en ondertekende ze met een '007' symbool om aan te geven dat het van hem kwam en de inhoud alleen door de Koningin gelezen mocht worden.

James Bond is arrogant, zelfverzekerd, gevaarlijk, sexy en niet te stoppen. Hij is een buitengewone skiër, zwemmer, golfer, scherpschutter en chauffeur. Het is geen geheim dat hij van vrouwen houd en hij probeert minimaal één vrouw per film te verleiden. Toen Ian Fleming zijn boek schreef was het zijn doel om het de bekendste spion personage te creëren - Ian zijn wens is uitgekomen.

De eerste James Bond parfum werd uitgebracht in 2015. Alle Bond geuren zijn van nature duister en verleidend. De vrouwelijke varianten zijn allemaal afgeleid van de iconische vrouwen uit de Bond wereld. De 007 For Women (2015) parfum is een Oosterse geur met een combinatie van zwarte peper, gardenia, jasmijn en een houtige basis. De donkere flacon is geïnspireerd door diamanten.
De eerste James Bond parfum werd uitgebracht in 2015. Alle Bond geuren zijn van nature duister en verleidend. De vrouwelijke varianten zijn allemaal afgeleid van de iconische vrouwen uit de Bond wereld. De 007 For Women (2015) parfum is een Oosterse geur met een combinatie van zwarte peper, gardenia, jasmijn en een houtige basis. De donkere flacon is geinspireerd door diamanten.
Toon Meer