€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Joy door Jean Patou

Per Pagina
Sorteren
Joy van Jean Patou is een floraal luchtje voor vrouwen.

De Franse modeontwerper Jean Patou streefde ernaar om mensen blij te maken door een exclusief parfum te produceren dat zijn gewicht in goud waard was. Om dit doel te bereiken, maakte hij een buitengewone mix van bijna 3000 rozen en meer dan 10.000 jasmijnbloemen, het werd één van de best verkochte parfums ooit.

Het aroma opent met een prachtig boeket van ylang-ylang, roos en tuberoos met een vleugje perzik en enkele frisse groene noten. Het florale arrangement smelt in een mix van iris en jasmijn en eindigt met een basis van sandelhout en musk.

Architect Louis Süe ontwierp oorspronkelijk de elegante no-nonsense fles met een gouden draad rond de nek voor deze klassieke geur. De huidige verpakking lijkt sterk op de originele flacon met zijn unieke gouden hals en decadente uitstraling.

Joy werd uitgebracht door Jean Patou in 1930.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.