Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Jean Paul Gaultier Parfum & Damesgeur

Jean Paul Gaultier heeft een prachtige selectie van luxe parfums, en hier bij Parfum Klik, bieden we zijn collecties aan voor zeer aantrekkelijke prijzen. Bekijk onze Jean Paul Gaultier parfums voor vrouwen, Eau de Toilette en geschenksets en krijg een geweldige deal met tot 75% korting op de adviesprijs.

Wie is Jean Paul Gaultier?

De Franse ontwerper, Jean Paul Gaultier, heeft zich opgewerkt tot een wereldwijd succes in de mode-industrie sinds zijn eerste baan bij Pierre Cardin op de jonge leeftijd van 18. Hij is bekend geworden om zijn innovatieve en controversiële stijl en heeft vele indrukwekkende ontwerpen gemaakt, inclusief Madonna's beruchte kegelbh.

Zijn succes werd nog groter toen hij in 1993 een reeks luchtjes op de markt bracht. Jean Paul Gaultier's eerste parfum voor vrouwen was
Classique , een floraal oriëntaals Eau de Parfum. Gaultiers luchtjes staan ​​bekend om hun bijzondere verpakkingen en ongebruikelijke composities. Er zijn limited edition versies uitgebracht voor veel van de parfums van Jean Paul, met nieuwe stijlen voor de flessen - er zijn momenteel alleen al 30 verschillende flessen voor 'Classique'. Andere, nieuwere damesparfums van Jean Paul Gaultier zijn Scandal en Ma Dame en Gaultier 2, die zowel is uitgebracht voor mannen en vrouwen.
Toon Meer