€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

La Belle door Jean Paul Gaultier

Per Pagina
Sorteren
La Belle van Jean Paul Gaultier is een oriëntaals luchtje voor vrouwen.

Eenvoud is de sleutel tot zowel succes en deze verslavende geur die slechts uit drie noten bestaat. De verleidelijke topnoten van peer ontwikkelen zich naadloos in het hart van vetiver, voordat de donzige basis eindelijk een vleugje romige vanille krijgt.

De fles is net zo sensueel als de geur - de flacon toont de rondingen van een vrouwelijke torso gekleed met gouden rozenkrans rond de hals van de fles. Het is een geur met geweldige sillage en veel karakter - perfect voor een avondje uit en voor vrouwen die niet bang zijn om op te vallen.

La Belle van Jean Paul Gaultier werd in 2019 uitgebracht samen met haar mannelijke tegenhanger Le Beau.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.