€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Scandal A Paris door Jean Paul Gaultier

Per Pagina
Sorteren
Scandal A Paris van Jean Paul Gaultier is een chypre floraal luchtje voor vrouwen.

Deze vrouwelijke geur opent met een fruitig akkoord van bevroren peer dat zich ontwikkelt met een hart van jasmijn op een zoete basis van honing.

Scandal a Paris is lichter en luchtiger dan de andere versies van Scandal en weerspiegelt de charmante stad van het licht perfect. Het zachte florale hart symboliseert de elegantie van Parijs en is in perfecte harmonie met de suikerachtige basis die de geur een romantische en sensuele toets geeft. Het parfum zit in een roze en gouden fles met een paar lange benen op hakken op de dop.

Scandal A Paris werd uitgebracht door Jean Paul Gaultier in 2019.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.