€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Live door Jennifer Lopez

Per Pagina
Sorteren
Live van Jennifer Lopez is een fruitig floraal luchtje voor vrouwen.

Jenny from the Blok weet hoe je een goed merk in elkaar zet. Live is haar vierde luchtje en wordt geleverd in een prachtige kleurrijke fles met een stijlvol ontwerp en een mooie groene stop. We kunnen niets beloven, maar de fles ziet er zo magisch uit dat er misschien een geest verschijnt als je erover wrijft...

Live is geïnspireerd door J. Lo's liefde voor dansen, het is leuk, jong en energiek. De opening is een tropische mix van citrus en ananas die overgaat in een floraal hart. De basis bestaat uit hout en muskus met hints van karamel en vanille, wat het tot een diepe en sensuele geur maakt.

Live by Jennifer Lopez werd uitgebracht in 2005.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.