€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Love and Glamour door Jennifer Lopez

Per Pagina
Sorteren
Love and Glamour van Jennifer Lopez is een fris floraal luchtje voor vrouwen.

Dit is een verleidelijk aroma geïnspireerd door de extravagante levensstijl van celebrities. De openingsnoten zijn zoet en fruitig met tonen van sappige nectarine, guave en Italiaanse mandarijn.Het rijke bloemenhart met tonen van jasmijn, waterlelie en kokosnotenorchidee is in balans met een sensuele basis gevormd uit amber, musk en sandelhout.

Het ontwerp van de fles is geïnspireerd op een luxe jurk, perfect voor een diva op de rode loper. De multi-getalenteerde zangeres, actrice en danseres uit de Bronx, New York, heeft verschillende succesvolle geuren uitgebracht sinds de release van de bestseller Glow in 2002.

Love and Glamour van Jennifer Lopez werd uitgebracht in 2010
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.