€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Jesse McCartney Parfum & Damesgeur

Jesse Abraham Arthur McCartney is geboren op 9 april, 1987. Zijn eerste grote rol was als de hoofdrol in de Broadway voorstelling The King and I, waar hij acteerde samen met Ricky Ullman (bekend van Phil of the Future). Zijn succes kwam echter van zijn rol als J.R. in de sitcom “All My Children”. In 1999 voegde hij zich bij de boyband Dream Street, waarna hij zijn solocarrière begon in 2002. Hij was ook te zien in shows zoals Summerland, Greek en Young & Hungry.

Stemacteerwerk werd onderdeel van zijn CV toen hij de stem van Theodore in de Alvin and the Chipmunk films op zich nam. Daarnaast deed hij ook de stem voor Ventus in de Kingdom of Hearts spelletjes. Zijn eerste solo lied Because You Live werd enthousiast ontvangen door zijn fans en hij won meerdere awards waaronder de Teen Choice Awards for Choice Male Artist (2005) en de Teen Choice Awards for Choice Breakout Artist (2005).
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.