€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Jesse McCartney Parfum & Damesgeur

De in New York geboren en getogen Jesse McCartney openende zijn ogen op 9 april, 1987. Op 10-jarige leeftijd speelde hij de hoofdrol in de Broadway voorstelling "The King and I". Zijn TV-debuut was in 1998 met de rol van J.R. Chandler in All My Children. In 1999 zong hij in de boyband Dream Street. Na drie succesvolle jaren in samenwerking met zijn bandleden Chris Trousdale, Gregory Raposo en Matt Ballinger, besloot Jesse dat het tijd was om zich op zijn solo carrière te focussen. Met hits zoals "Beautiful Soul" en "Leavin" liet hij het hartje van ieder tienermeisje harder kloppen.

McCartney's liedjes verschenen op meerdere Disney soundtrack releases en albums. Naast zingen houden hij er ook van om teksten te schrijven. Hij werd pas echt erkend als een getalenteerde liedjesschrijver na zijn liedje "Bleeding Love", gezongen door Leone Lewis, een hit werd. McCartney heeft meerdere awards gewonnen zoals de Young Artist Award voor Best Performance in a Daytime TV Series (2002), Teen Choice Awards voor Choice Male Artist (2005) en Teen Choice Awards voor Choice Breakout Artist (2005).

De eerste Jesse McCartney parfum, Wanted, werd uitgebracht in 2011. De scherpe, citrusgeur voor vrouwen is sindsdien erg populair. De traanvormige flacon is eenvoudig en klassiek, een goede vertegenwoordigde van de geur zelf. Na een scherpe opening, verzacht de geur naar een fris en fruitig aroma.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.