Voorraad Opruiming - Alle Producten Afgeprijsd - Alleen Voor Een Beperkte Tijd

Jesse McCartney Parfum & Damesgeur

De in New York geboren en getogen Jesse McCartney openende zijn ogen op 9 april, 1987. Op 10-jarige leeftijd speelde hij de hoofdrol in de Broadway voorstelling "The King and I". Zijn TV-debuut was in 1998 met de rol van J.R. Chandler in All My Children. In 1999 zong hij in de boyband Dream Street. Na drie succesvolle jaren in samenwerking met zijn bandleden Chris Trousdale, Gregory Raposo en Matt Ballinger, besloot Jesse dat het tijd was om zich op zijn solo carrière te focussen. Met hits zoals "Beautiful Soul" en "Leavin" liet hij het hartje van ieder tienermeisje harder kloppen.

McCartney's liedjes verschenen op meerdere Disney soundtrack releases en albums. Naast zingen houden hij er ook van om teksten te schrijven. Hij werd pas echt erkend als een getalenteerde liedjesschrijver na zijn liedje "Bleeding Love", gezongen door Leone Lewis, een hit werd. McCartney heeft meerdere awards gewonnen zoals de Young Artist Award voor Best Performance in a Daytime TV Series (2002), Teen Choice Awards voor Choice Male Artist (2005) en Teen Choice Awards voor Choice Breakout Artist (2005).

De eerste Jesse McCartney parfum, Wanted, werd uitgebracht in 2011. De scherpe, citrusgeur voor vrouwen is sindsdien erg populair. De traanvormige flacon is eenvoudig en klassiek, een goede vertegenwoordigde van de geur zelf. Na een scherpe opening, verzacht de geur naar een fris en fruitig aroma.

RECENSIES BEKIJKEN
Jesse McCartney Wanted Eau de Parfum 30ml Spray
(2)
Jesse McCartney Wanted Eau de Parfum 15ml SprayVerpakking goed, maar parfum te bitter
Anete Ernstreite,
Beoorderling voor de "Jesse McCartney Wanted Eau de Parfum 15ml Spray" versie

Handig om mee te nemen, maar geur is niet het beste. Een licht blauw verpakking lijk als fris parfum, maar het niet zo is. Het parfum te bitter is.

Jesse McCartney Wanted Eau de Parfum 30ml SprayOnbekend maar goed
Kitty van Paasschen,
Beoorderling voor de "Jesse McCartney Wanted Eau de Parfum 30ml Spray" versie

Onbekende parfum maar ruikt lekker. Blijft lang zitten. Alleen de dip op het flesje is moeilijk er af te krijgen.

Jesse McCartney tijdlijn

2010
2012
2011
2011
Wanted
WANTED

Wanted van Jesse McCartney. Dit is een frisse, bloemige en houten...

Jesse McCartney
Collecties
VANAF
€6,30
Jesse McCartney Wanted
WANTEDWanted van Jesse McCartney. Dit is een frisse, bloemige en houten...