€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Jessica Simpson Parfum & Damesgeur

Jessica Simpson is geboren op 10 juli, 1980 in Abilene, Texas. Voordat Jessica beroemd werd zong ze elke zondag trouw in haar lokale kerk. Toen ze op kamp was met haar kerk werd ze ontdenkt door een klein platenlabel. Daarna werd ze opgemerkt door Sony's radar en tegen het eind van de jaren 90 tekende ze een contract met hun. Jessica tourde met populaire band zoals 98 Degrees en Rascall Flatts. Haar eerste album, Sweet Kisses, werd in 1999 uitgebracht en toen het 2010 was had ze al 14 solo-albums op haar naam staan.

Afgewezen worden op 12-jarige leeftijd door de Mickey Mouse Club weerhield Jessica er niet van om haar droom van een acteercariere in de wind te slaan. Ze verscheen in blockbusters zoals The Dukes of Hazzard en Employee of the Month. De hele wereld kon het begin van haar eerste huwelijk met Nick Lachey volgen in hun eigen reality-serie "Newlyweds: Nick and Jessica". Hierop gebasseerd werd haar eerste boek I Do: Achieving Your Dream Wedding (2013) uitgebracht.

Jessica Simpson bracht haar eerste geuren, The Desser Collection, uit in 2004. De collectie was gericht op het jongere publiek. In 2006 ontwikkelde ze de Jessica Simpson Collection met geuren zoals Fancy, Signature en Vintage Bloom die wat volwassener zijn.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.