Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Jessica Simpson Parfum & Damesgeur

Tina Ann en Joe Simpson kregen hun eerste dochtertjes Jessica Simpson op 10th juli in 1980 in het kleine stadje van Abilene, Texas. Vier jaar later werd Jessica's zusje Ashlee geboren. Voordat Jessica Simpson beroemd werd kon haar engelachtige stem gehoord worden tijdens de zondagsdienst van haar lokale kerk. Ze werd ontdekt terwijl ze op kamp was met haar kerk door een wat kleiner platenlabel. Na een aantal jaar besloot Sony dat ze Mevr. Simpson niet door hun vingers konden laten glippen en ze tekende met hun een platencontract eind jaren 90. Ze ging op tour met populaire bands zoals 98 Degrees en Rascal Flatts. Haar eerste album, Sweet Kisses, werd uitgebracht in 1999 en in 2010 had ze 14 solo albums op haar naam staan.

Jessica was niet alleen een vast figuur binnen de muziekindustrie, ze begon langzamerhand haar gezicht steeds vaker te laten zien op tv en in films als actrice. Ondanks dat ze op twaalfjarige leeftijd afgewezen werd door de kindershow "The Mickey Mouse Club" was ze toch in een televisieserie te zien. De hele wereld kon de beginfase van haar huwelijk volgen in de serie “Newlyweds: Nick and Jessica” wat één van de eerste reality TV-serie waarin beroemdheden te zien waren. Als ondersteuning van de serie schreef ze haar eerste boek "I Do: Achieving Your Dream Wedding", in 2003. De prachtige blondine was te zien in grote rollen in films zoals “The Dukes of Hazzard" en "Employee of the Month".

In 2006 kwam de Jessica Simpson Collection uit die gecreëerd werd door haar en haar moeder. De Dessert geurencollectie werd tussen 2004 en 2006 uitgebracht, maar deze geuren waren voor het jongere publiek. Jessica begon te werken aan een collectie die beter samen zou gaan met haar kledinglijn, daarmee ook het oudere publiek. Haar populairste geur is Fancy Love (2009). De combinatie van bloemige en citrus noten zorgt voor een zachte, klassieke geur die de hele dag blijft zitten. Naast Fancy Love zijn geuren Jessica Simpson (2014) en de originele Fancy (2008) ook zeer populair.
Toon Meer