€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Jigsaw Parfum & Damesgeur

Jigsaw is een Brits bedrijf dat geuren produceert voor o.a. Calum Best, Katie Price, Jade Goody en Amy Childs.

De Jade Goody Shh... geur is één van de best verkopende celebritygeuren sinds het op de markt was gebracht in 2005. De geur heeft een zoete samenstelling van warme noten met accenten van roze peper kaneel.

Als eigen merk heeft Jigsaw ook enkele speelse geuren uitgebracht. Met LOL XX zullen ook jij en jouw vrienden glimlachen. De geur is verkrijgbaar tegen een spotprijs en is naast losse geur ook als geschenkverpakking te krijgen. Onze favoriete set bestaat uit een grote eau de toilette, reisspray, een body lotion en douchegel. De geur bevat zoete noten van kamperfoelie, draakfruit en rode bessen. Het bloemige hart combineert jasmijn met oranjebloesem en kokosnootwater waarna het rust op een basis van vanille muskus en blond hout.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.