Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Jimmy Choo Parfum & Damesgeur

Jimmy Choo heeft een reputatie opgebouwd als één van de de meest succesvolle schoenontwerpers, mode-iconen en geur goeroes van het einde van de 20e eeuw. Jimmy Choo was in Penang, Maleisië geboren en studeerde aan het Cordwainers' Technische College. Zijn geboortenaam was eigenlijk Jimmy Chow, maar dank een fout op zijn geboorteakte is zijn naam Jimmy Choo gebleven, een naam die nu wereldwijde beroemdheid heeft.

Choo was een relatieve laatkomer in de parfum en modewereld en heeft zijn modemerk pas in 1996 in het East End van Londen opgericht. Het merk heeft stukken voor zowel mannen als vrouwen en het enige verzoek van de succesvolle ontwerper is dat de klant zelfverzekerd gevoel voor hun eigen stijl uitstraalt. Het Jimmy Choo label werd door 3 oprichters gesticht; Jimmy Choo zelf, zijn kozijn Sandra Choi en Tamara Mellon OBE.

De sexy gesneden en modieuze ontwerpen voor vrouwen, in combinatie met buitengewoon Italiaans vakmanschap, raakte een snaar met een verfijnd clientèle en de eerste collectie genoot daarom ook onmiddellijk van groot succes. Jimmy Choo zocht voor investeringen om zijn modemerk globaal te maken en ook in verschillende productcategorieën uit te breiden. Hij was ook één van de eerste designers die het waagde om schoenen en handtassen op de rode lopers van Hollywood te presenteren, wat een ideale startbaan voor het modemerk was.

Verdere handelsontwikkeling is een integraal onderdeel van de strategie van het bedrijf en in 2011 lanceerde Jimmy Choo zijn eerste geur voor vrouwen, de heerlijk zoete "Jimmy Choo for Women", een meer klassieke vrouwelijke geur met een heerlijke en simplistische mengeling van accenten. Het flesje werd speciaal ontworpen zodat vrouwen deze graag op hun nachtkastje zouden tentoonstellen. Andere populaire geurtjes van Jimmy Choo zijn de heerlijk zoete en balsamische accenten van Jimmy Choo Parfum for Women (2012), de fruitige mengeling van accenten in Jimmy Choo Exotic (2013), de heerlijk bloemige accenten van Flash (2013) en de pittig zoete citrus accenten van Stars (2014).
Toon Meer