€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Fever door Jimmy Choo

Per Pagina
Sorteren
Fever van Jimmy Choo is een floraal luchtje voor vrouwen.

Het aroma opent met een sappige salade van zwarte pruim, grapefruit en lychee die smelten tot een poederachtig boeket van vanilleorchidee, jasmijn en heliotroop op een exotische en licht romige basis van sandelhout, benzoë en geroosterde tonkaboon.

Fever zal de temperatuur in de kamer doen stijgen met zijn krachtige en verleidelijke geur. De contrasterende tonen maken het een leuk en speels parfum.

Hannah Ferguson, het model in de advertentie, ziet Fever als de perfecte geur voor vrouwen die zelfverzekerd en sexy, maar toch warm en vriendelijk zijn, waardoor deze parfum perfect is om te dragen op een avondje uit. Dit betekent niet dat de geur niet geschikt is voor dagelijks gebruik, het is namelijk een vrij subtiel luchtje.

Fever werd uitgebracht door Jimmy Choo in 2018.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.