€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Jimmy Choo door Jimmy Choo

Per Pagina
Sorteren
Jimmy Choo van Jimmy Choo is een fris floraal luchtje voor vrouwen.

Dit luchtje van Jimmy Choo is de droom van elke patchouli-liefhebber. De opening is een mix van mandarijn, peer en frisgroene akkoorden voordat het smelt tot het prachtige florale hart. De basis is perfect in balans met noten van zoete toffee en patchouli.

Het wordt geleverd in de iconische glazen fles met structuur ontworpen door Tamara Mellon en werd in 2012 gevolgd door een Eau de Toilette-versie. In 2001 creëerde de beroemde modeontwerper de kenmerkende geur Jimmy Choo, een mooi, sensueel en krachtig aroma dat een van de de meest verkochte parfums van de laatste twee decennia.

Jimmy Choo werd uitgebracht in 2011.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.